Szerezzen be bútorokat szuper áron

lávaköves masszírozó ágy

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Több fizetési mód

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

A második emeleten van 90 fokos szauna, amelyben mindennap más illattal várják a vendéget, szanárium, ahol kisebb páratartalom és 60 fokos atmoszféra uralkodik, aromagőzfürdő, infrakabin, Kneipp- taposómedence, masszírozó zuhanyzók, sókamra, pezsgőfü
Ez egy aggasztó mérleg. Meglehet, hogy a fájdalomtól való menekülés nem a saját kezünkben van, hanem máséban. Ne sajnáljuk magunktól a hivatásos masszőrt! A masszírozó ujjak finom, de mélyreható nyomása, dörzsölése és gyúrása megszabadíthat a fájdalo
Guy Ritchie mellett„nevelkedett”, producerként vett részt A Ravasz, az Agy-ban és a Blöffben is, majd ennek hatása leginkább a Daniel Craiggel forgatott Tortában mutatkozott meg.
Hajdúszoboszló hírek Idén is kiemelkedően teljesített a Hungarospa. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. évzáró rendezvényén Czeglédi Gyula vezérigazgató elmondta: az idei évben is kiemelkedő eredményességet tudhat maga mögött a Hungarospa.
Elektromos masszírozó szőnyeg kellemes jó érzést keltő pillanatok. Egyszerűen beállítható és élvezni. ... Típus: svéd, lávaköves masszázs, vagy Tao. (4-handed masszázs igény szerint) Ár: 35 EUR ... Tedd fel a napozó ágy / szolárium arcot. Csövek mind
Rendkívül gazdag élményekben: fekvomasszázs, gejzír masszírozó fúvókák (különböző magasságokban), vízesés, vadvízi csatorna zuhatagbarlanggal és pezsgőfürdő várja a vendégeket.
2.000 Ftértékű kedvezményt biztosító masszázskupon/felnőtt vendég, amely beváltható svéd, mézes, csokis vagy lávaköves masszázsra (a kupon készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem vonható össze, egy masszázs alkalmával, személyenként egy kupon
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
A reflexológia kínai eredetű, közel 5000 éves gyógymód, Az agy ami az ingereket felveszi és továbbadja a legnagyobb hiányt szenvedő szervünkhöz. Gyógyító terápia az orvoslásban, ma már elfogadott gyógymód.
Mint orvos, nem nagyon hiszek a paramedicinális kezelésekben, de fájdalmaim miatt rászántam magam az ágy használatára. Miután többször 10 napra otthonra béreltem az ágyat, a tartós kezelés észrevehető javulást hozott.